Gekas
Kanal 5
MTV
NK
AMF
Atlas Copco
Desperados
Svenskaspel
Destination Halmstad
Dice
DLF
Eurostop
Strandbaden Falkenberg
Food & Friends
Företagarna
Garbergs
Getinge Group
Kevin Murphy
Livsmedelsföretagen
Mall of Scandinavia
Mastercard
Samsung
Spotify
Väla Centrum
White and White Event och Vesterhavsgruppen arrangerar White Christmas i Falkenberg

30 november samt 1,2,3 december anordnar White and White Event tillsammans med Vesterhavsgruppen, White Christmas. En fartfylld show i kombination med ett fantastiskt julbord av traditionellt snitt. White Christmas kommer gå av stapeln i moderna Arena Vesterhavet i Falkenberg. Stefan Odelberg, känd från ett flertal TV-framträdanden samt högaktuell med sin ”En talk-talk show” på Trädgårn i Göteborg, kommer leda er igenom en kväll fylld av humor, medryckande musikframträdanden och en gnutta magi. Bland kvällens artister finner vi Linda Bengtzing som via sin TV-karriär samt sina många framträdanden i Melodifestivalen blivit ett känt ansikte hos svenska folket. 2014 års Idolvinnare Lisa Ajax kommer med sin mäktiga röst att skapa en härlig stämning i vintermiljön inne i Arena Vesterhavet. De kompletteras av det lokala bandet Four4You där vi känner igen Thomas Jönsson och Karin Nyroos som deltog med Team Wells i Körslaget . En helkväll där tradition möter modernt i en underbar mix väntar besökarna till White Christmas.

Galan är en gemensam satsning från White and White Event och Vesterhavsgruppen
Samarbetet mellan Vesterhavsgruppen och White and White Event har en naturlig koppling då White and White Event sedan tidigare har mycket erfarenhet av stora musikproduktioner, galor och unik konceptutveckling. Detta i kombination med Vesterhavsgruppens nyöppnade Arena Vesterhavet gör att alla möjligheter till ett långt och framgångsrikt samarbete finns.

”Från Vesterhavsgruppens håll känns detta projekt fantastiskt spännande. Vi knyter en av de främsta eventbyråerna i landet till oss i form av White and White Event och aktiverar samtidigt Arena Vesterhavet med ett väldigt roligt projekt i form av White Christmas, en julshow utöver något som tidigare skådats i Falkenberg.” - Boris Lennerhov, Vesterhavsgruppen.

"Satsningen på White Christmas är ett led i den totalsatsning som Vesterhavsgruppen gör i hela området. Arena Vesterhavet skall bli en naturlig mötesplats såväl när det gäller nöjesarrangemang som stora idrottsupplevelser. Samarbetet med White and White och vår julgala är det första i vad vi hoppas skall bli en stadig ström av arrangemang för Falkenberg med omnejd." - Roger Wiklund, Vesterhavsgruppen.

”White and White Event är en eventbyrå som har en väl inarbetad verksamhet såväl i Stockholm som utomlands. Vi har en lång erfarenhet av att arrangera stora evenemang, konserter och galor. Nu har vi vänt blickarna västerut och White Christmas är ett led i vår expansion och etablering på Västkusten. Vi ser att det finns ett uppdämt behov för den här formen av evenemang och ser en möjlighet att till kommande år utveckla konceptet till att gälla i fler städer. Men till en början känns det fantastiskt roligt att kunna ge Falkenberg med omnejd chansen till en härlig, fartfylld kväll med fantastisk mat och en grym show!” Annika Jönsson, White and White Event.

Önskar du ge dig och dina medarbetare en unik upplevelse som tar ut svängarna? Besök www.whitechristmas.se där du finner mer information om galan samt ges möjligheten att säkra er plats genom att köpa biljetter.

Pressansvarig
Annika Jönsson
White and White Event
annika@whitechristmas.se

White and White Event och Vesterhavsgruppen arrangerar White Christmas i Falkenberg
Festivalturné

White and White Event har de senast åtta åren arbetat med partneraktiveringar på en rad festivaler runt om i Sverige. I och med Summerburst i Göteborg, sista helgen i maj, gick startskottet för sommarens festivalturné. Sommern 2016 hittar ni oss på Summerburst Stockholm, Sweden Rock, Putte i Parken, Peace and Love, STHLM Music & Arts, Way out West, The Island och Popaganda. Har du och ditt företag planer på att aktivera er på festival i år eller nästa år? Kontakta oss, vi har hög expertis inom området festival och kommer gärna med förslag på hur just ni aktiverar er på bästa sätt.

Festivalturné
Gekås Ullared

White & White Event har under våren arbetat tillsammans med Gekås nya tillskott, deras alldeles egna hotell i Ullared. Arbetet har bestått av ett antal Work Shops tillsammans med styrgruppen för hotellet där målet är att utveckla produkten och integrera destinationstänket för inviduella resenärer och konferensgäster. 

Gekås Ullared
DLF på Berns

12 maj producerade White and White Event, tillsammans med projektgruppen hos DLF, ett storslaget branschevent på Berns i Stockholm. Kvällen innehöll välkomponerade akter, musiktävlingar, en storslagen meny och mycket där till. Gästerna på scenen bestod av stjärntalare Mike Walsh, futurist och författare från USA. Karin Westerberg från det folkkära musikprogrammet "Så ska det låta". Johan Boding, musikalartist och Richard Ljungman, världmästare i balansakt. Kvällen avslutades med legendaren Per Gessle, som under sina många år som artist spridit musikglädje över hela världen.

DLF på Berns
Livsmedelsföretagens Matdag

Den 11 maj 2016 medverkade White and White Event på Livsmedelsföretagens årliga event, Matdagen, på Moderna Muséet. En dag fullspäckad av inspirerande föreläsningar med spännande innehåll, interna möten och en fantastisk middag producerad av mästerkocken Malin Söderström.

Livsmedelsföretagens Matdag
FÖLJ OSS
Kreera web&design